Over Hemminkways


FLEXIBEL

 PERSOONLIJK 
WERELDWIJD
DICHTBIJ

Hemminkways is een klein specialistisch bedrijf waar persoonlijke aandacht en detaillering prioriteit heeft. Dit dragen wij uit in al onze reizen, die we samenstellen in samenspraak met de klant. Studiereizen op maat voor hoger onderwijs, Biennales- en tentoonstellingsreizen, events in kunst en Cultuur, individuele ­tickets en hotelovernachtingen, schoolreizen voor middelbaar onderwijs, taalreizen op maat.

Hemminkways heeft sinds 1998 een internationaal en betrouwbaar netwerk opgebouwd van agenten, vervoerders, hotels en restaurants. Maar onze kracht ligt bij het bij elkaar brengen van de inhoudelijke vraagstelling en de organisatie op locatie en uiteraard de reis heen en terug. Bij het ontwikkelen van een concept kunnen wij de varianten aanbieden die van invloed kunnen zijn op de reis die onze klanten voor ogen staat. Dat zijn geen reguliere reizen voor groepen of individuen. Hemminkways is gewend in te spelen op vraagstukken die buiten het reguliere vallen. Er is zodoende een bron van kennis ontstaan die we exclusief delen met onze klanten. Opdrachtgevers die niet voor de geijkte weg kiezen en reisbestemmingen hebben die zelfs voor ons de nodige hoofdbrekens kosten, bieden wij uiteindelijk oplossingen die ook bijdragen aan onze expertise die wij voor andere opdrachten kunnen inzetten. Gedurende vele jaren consequent aan deze speciale service te werken kan men altijd rekenen op onze unieke ervaring.

Monique Hemmink is haar bedrijf gestart in Amsterdam en heeft zich in 2006 gevestigd in de mooie historische stad Zutphen. Na haar studie toerisme heeft ze eerst 4 jaar ervaring opgedaan bij 2 verschillende bedrijven en daarna de sprong gewaagd naar een eigen bedrijf. De beste keuze die ze kon maken.

Monique Hemmink