Dichtbij huis

Het kan ook dichtbij huis.

In 2021 organiseren we een aantal reizen dichtbij huis waaronder de eerste coachingreis ‘Dichtbij Jezelf’ ,de ‘Gelre Geschiedenisreis’ , Hanze-reis en een weekend over de IJssel. U kunt klikken op de reis van uw interesse die vindt u hiernaast of onderaan de pagina. Wanneer u naar de titel van bijvoorbeeld Dichtbij-huis Gelre reis gaat kleurt deze rood en kunt u klikken. Daar staat alle informatie over het programma en hoe u zich kunt aanmelden.

Hemminkways richt haar focus óók op groepsreizen voor kleine gezelschappen in en direct buiten Nederland. Daarnaast worden op dit moment een aantal concepten ontwikkeld onder het thema ‘Dichtbij Huis’. Onder de naam Hemminkways-Culinair hebben we in samenwerking met locale ondernemers voor Kerst 2020 de Dichtbij-huisbox samengesteld met verse producten en ingrediënten uit omgeving Zutphen.

In 2022 organiseren we weer 4 reizen waaronder de ‘Gelre Geschiedenis Reis’, deze exclusieve eye opener geeft een ander inzicht in onze nationale historie en brengt u naar de vroegste geschiedenis van het hertogdom Gelre. Deze reis gaat langs de historische steden en landschappen, u gaat terug tot diep in de middeleeuwen. De reis voert langs de 4 voormalige hoofdsteden van het Hertogdom Gelre : Roermond, Zutphen, Nijmegen en Arnhem in samenwerking met de ‘Ridders van Gelre’.

Daarnaast hebben we een fantastische Hanze-reis per schip langs de steden Kampen, Zwolle, Deventer en als eindpunt Zutphen. We werken samen met Mirjam en Michel Meeuwsen die hun prachtige schip – de Elodie – hiervoor inzetten. Varend over de IJssel van stad naar stad met interessante rondleidingen en heerlijk eten aan boord. We hebben een complete 5-daagse reis en ook een weekend-optie van Zutphen naar Kampen waar vooral ontspanning de hoofdrol speelt. Ook bieden we een erg ontspannend weekend van 3 dagen op de IJssel.

Last but not least staat er een speciaal retraite- en coachingtraject met de coaches Marlies Claasen en Jeroen Hendrikse in januari in Vorden van enkele dagen op de rails, voor bedrijven, organisaties en individuelen. Vier maal per jaar op een landelijke locatie, fijne kamers met service, met een topchef in de keuken, en lokale  producten op het dagelijks menu.

Tevens ontwikkelen wij een concept voor een kunst- en cultuureis in de Achterhoek en Duitsland. Het gebied tussen IJssel en Rurhgebied heeft erg veel te bieden op allerlei cultureel gebied en . Wij hopen hierover binnenkort meer informatie te geven.