What’s up

Stad van de tapas, visgerechten en Hemingway’s. Onlangs Barcelona bezocht. Veel van de stad gezien door middel van de hop on hop off bus. Dag twee veel gelopen door El Born en dag drie naar de boulevard met de zee en kabelbaan. Heerlijke stad waar we ontzettend lekker hebben gegeten. De laatste avond bij een beroemd paella restaurant waar ik plaats kreeg naast...

handtekening_hemminkways

Jordanie reis met Turkish Airlines. In februari zijn Eliza en ik naar Aqaba afgereisd op uitnodiging van Turkish Airlines om de bestemming te promoten. Het was een geweldige reis. We hebben de stad verkent, lunch gemaakt met chefkoks, jeepsafari met kamelentocht in de woestijn met aansluitend kamperen in Wadi rum. Dag erna naar Petra. Een van de meest bijzondere bezienswaardigheden die we ooit hebben gezien. Zelfs een ballonvaart over Wadi rum gemaakt. Als afsluiter een boottocht over de Rode Zee. Dit waren 6 onvergetelijke dagen.

whatsupturkish 
whatsupjordanie

Afgelopen april met groep Civil Tour naar Dubai afgereisd. De stad begint weer meer met bouwen en dat hebben we gezien ook. Veel civiele- en bouwprojecten bezocht in Dubai, Shajah en Abu Dhabi. Voor een studiereis bestemming zeker veel mogelijkheden op dit gebied. In mei gaat een groep van Universiteit Eindhoven naar Dubai en Abu Dhabi om daar de vastgoedmarkt te verkennen.

whatsupdubai

Nu zijn we weer fulltime op kantoor om de studie- en groepsreizen te organiseren van vele verschillende groepen en richtingen. Ook veel symposia vinden plaats van bijv. DAI in Arnhem en BAK in Utrecht. Daarnaast reizen de CP en GP van de Appel in Amsterdam naar vele steden in de wereld.

whatsupkantoor