Bloomtravel

Bloomtravel organiseert taalreizen en culturele schoolreizen voor middelbare scholen, MO, HBO en universitair onderwijs. Alle reizen worden op maat gemaakt, omdat iedere groep anders is en wij het beste uit de reis willen halen.

De bestemmingen waar Bloomtravel taalreizen voor organiseert bevinden zich in de landen Duitsland, Engeland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Bij een taalreis worden de dagen opgedeeld in twee delen. In de ochtend hebben de studenten 4/5 uur les in kleine groepjes van maximaal 15 leerlingen. In de middag is er tijd voor excursies. Dit kan van alles zijn, maar er zal altijd een link zijn met de taallessen.

Ons doel is dat de studenten compleet opgaan in de taal & cultuur van het land van bestemming, zodat ze veel leren en een geweldige tijd hebben. Dit geldt voor de taalreizen, maar zeker ook voor de culturele schoolreizen zonder taalles.

Naast stadswandelingen en museabezoek kunnen er bijvoorbeeld ook discussiemiddagen georganiseerd worden waarin de studenten actuele onderwerpen bespreken met studenten van een school uit het land van bestemming. Contact met lokale studenten kan een belangrijk onderdeel vormen van de reis.

Wij hebben agenten en samenwerkingsverbanden op vele plekken in de wereld en kunnen dan ook allerlei schoolreizen binnen en buiten Europa organiseren.

Voor individuele verzoeken gaan we graag het gesprek aan om uit te zoeken welke locatie en vorm het beste bij jou zal passen. Van een cursus van 1 week tot een stage in combinatie met taal of een zomercursus op een Universiteit in Engeland of Spanje.

Stuur gerust een email, pak de telefoon of vul het contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

mailto: info@bloomtravel.nl

T.(0031) (0) 575 514822

F.(0031) (0) 575 511953