Studiereizen

Onze gespecialiseerde opdrachtgevers willen maatwerk wanneer het aankomt op studie- en werkreizen. Dat is precies wat wij bieden en als uitdaging zien om aan de vraag te kunnen voldoen.

Het organiseren van studiereizen is maatwerk, iedere reis is anders, elke groep heeft een ander reisdoel met de specifieke eisen die voortkomen uit de aard van de studies.

Onze opdrachtgevers die als groep een studie- of werkreis willen maken zijn kritisch ; de studieverenigingen of faculteiten van het wetenschappelijk en hoger beroepsonderwijs vinden net zoals bijvoorbeeld kunstacadamies hun weg naar onze organisatie. Onze ervaring is in ruim 16 jaar opgebouwd en samen met nauwe samenwerking van vervoerders en accommodaties over de hele wereld vormt dit de basis van Hemminkways.

studie_hongkong

Hong Kong

Ons wereldwijde netwerk geeft ons de nodige kennis om studiereizen te organiseren naar ‘ bekende bestemmingen ‘ zoals New York, Berlijn, Shanghai, Istanbul, Rio de Janeiro maar ook naar Armenië, Iran, Senegal en Mongolië.

studie_dubai

Civil Tour | Dubai

Ga naar onze wereldkaart voor de meeste bestemmingen waar Hemminkways reizen naar toe heeft georganiseerd. Klik op een stad of streek om meer informatie te vinden over de bestemmingen en de groepen die je voor zijn geweest....

Bel of email ons met jullie studiereis-aanvraag

+31 (0) 575 512562

info@hemminkways.nl