Service

Op een rij een aantal suggesties en sites die van belang kunnen zijn voor de reis begint. Voor specifieke vragen bel of mail ons gerust.

service1

 

VERZEKERINGEN

Europeesche Verzekeringen

service2

Hemminkways kan allerlei soorten verzekeringen afsluiten bij de Europeesche voor onze reizigers. Kortlopende en doorlopende reis/ annuleringsverzekering ( de ultrazekere all risk annuleringsverzekering ) , globetrotterverzekering en groepsreisverzekering ( alleen voor Europese bestemmingen ).

Speciale aandacht voor de omboekverzekering. Dit is een verzekering mocht er iets gebeuren in een land waardoor de groep zich niet meer prettig voelt om af te reizen, maar er is geen negatief reisadvies dan kan de groep de reis annuleren zonder kosten. Er moet wel een nieuwe reis plaatsvinden binnen 6 maanden en naar een andere bestemming.

Klik hier voor de folders en voorwaarden.

 

PASPOORTINFORMATIE

service3

Alle informatie over reisdocumenten.

 

SCHIPHOL

service4

Informatie over aankomende- en vertrekkende vluchten, hotels bij Schiphol, taxivervoer etc.

 

ATM LOCATOR

service5

Wereldwijde zoekmachine voor geldautomaten.

 

LANDELIJK COORDINATIECENTRUM

service6

Advies over inentingen/ medicijnen per land.

 

VISA WAIVER PROGRAM USA –ESTA

service7

Iedere buitenlandse bezoeker moet een formulier invullen minstens 72 uur voor vertrek met alle paspoortgegevens. Over het algemeen is er direct toestemming om de USA binnen te gaan. Soms kan het 2 dagen duren. Klik op het logo om naar de site te gaan. Let op dit is de officiële site. Er zijn nogal wat malafide sites in omloop die meer geld vragen. Als service vragen wij vaak de Esta aan voor groepen.

 

VISA TURKIJE

service8

Vanaf september is het noodzakelijk om online een visum aan te vragen voor Turkije. Deze kost 15 euro per persoon. Wij kunnen dit aanvragen voor de groep als service. Wel vragen ze veel informatie zoals namen vader en moeder. Graag deze informatie paraat hebben bij het aanvragen van de visa.

 

CULTURELE REIZEN STARTPAGINA

service9

Informatie over kunst, cultuur en reizen.