Over ons

Monique Hemmink is oprichtster en eigenaar van de reisorganisatie Hemminkways.

Hemminkways organiseert groepsreizen en studiereizen op maat voor wetenschappelijk- en hoger beroepsonderwijs. Ons tweede specialisme is reizen op maat voor professionals in de kunst- en cultuursector.

De reizen voor de kunst- en cultuursector zijn mogelijk voor groepen en individuelen. Op de pagina Biënnales is een zorgvuldige selectie gemaakt van een aantal biënnales, tentoonstellingen en events & festivals.

Sinds 1998 in Amsterdam en vanaf 2006 vanuit het kantoor aan de Oudewand 21 in Zutphen. Centraal gelegen naar vele opdrachtgevers en tegelijkertijd goed bereikbaar per openbaar vervoer. Station Zutphen is 5 minuten lopen naar Oudewand 21.

Sinds 2010 werkt Monique samen met Eliza Blommestijn oprichtster en eigenaar van Bloomtravel met als specialisme taalreizen en culturele reizen voor het middelbaar onderwijs. Met de oprichting van het bedrijf Bloomtravel is een belangrijk component toegevoegd aan onze expertise.

Wij delen onze werkruimte en kennis. Samen verzorgen we de reizen van Hemminkways en Bloomtravel. Wij houden elkaar goed op de hoogte van alle reizen. Groepen kunnen voor vragen dagelijks bij ons beiden terecht.

Wij hebben veel ervaring in het toerisme en hebben beide een studie HBO Toerisme afgerond. Wij organiseren en begeleiden groepsreizen over de hele wereld.

Zie meer informatie Groepsreizen op maat en Studiereizen.

Offertes kunnen geheel vrijblijvend per email of telefonisch aangevraagd worden.

Hemminkways
Oudewand 21
7201 LJ Zutphen

email : info@hemminkways.nl
  eliza@hemminkways.nl
telefoon: +31 575 512 562
fax : +31 575 511 953

IMG_3272

Monique & Eliza in Londen