Groepsreizen op maat

Hemminkways organiseert groepsreizen op maat voor bedrijven, lustrums, culturele instanties en stichtingen. Voor ons bestaat een groep uit minimaal 10 personen, een maximum is er niet.

Ons doel is de optimale balans tussen prijs en kwaliteit. Stap voor stap bouwen wij de reis op, in goed overleg met de groep. Met onze persoonlijke inzet willen we samen met de groep een effectieve reis organiseren, waarbij een van de belangrijkste zaken flexibilteit is wanneer er aanpassingen nodig zijn.

groeps_nyc

Brooklyn bridge | NYC

Inmiddels heeft Hemminkways over de hele wereld een netwerk opgebouwd met vervoerders, hotels, agenten en restaurants. Zo kunnen we naast vervoer en verblijf een bijpassend programma samenstellen en kosteloos musea, bezienswaardigheden en restaurants reserveren.

Ga naar onze wereldkaart ( link ) en klik op de verschillende lokaties voor meer informatie over de bestemmingen die de voorgaande groepen bezocht hebben.

Groepen vanaf 10 personen kunnen een vrijblijvende offerte aanvragen. Hemminkways staat garant voor een zorgvuldige planning en uitvoering van de reis. Begeleiding van de reis, excursieprogramma, visa, transfers, routeplanning et cetera. Alles op maat en naar de wensen van de groep.

groeps_venetie 
Venetië

Bel of email ons met de groepsaanvraag

+31 (0) 575 512562

info@hemminkways.nl